JonahBlacksmith

Brødrene Alstrup forener deres fædrene og musikalske ophav i konstellationen Jonah Blacksmith. Sangene og deres udtryk vokser ud af barndommens landsbysmedje på ‘udkanten’ af Danmark, hvor bedstefar gav den musikalske arv videre til to lærenemme drenge. Når deres velspillede, nærværende og ørehængende melodier Fylder skoven omkring Nordsjæl, bliver det med den gamle våbensmedje på Hammermøllen som kulisse.

 

DreamersCircus

Dansk folkemusik er i gang med en kæmpe udvikling. Musikken er blevet hip og efterspurgt og tiltrækker et stort nyt, ungt publikum.
Dreamers’ Circus er ikke et produkt af denne udvikling, men en af hovedkræfterne bag den.

 

Woodsfolk

Fra civilbefolkningens ruiner kommer træfolkene op, resten af ​​den gamle verden samles ved ilden. Sange fra fortiden afslører fremtiden. Göteborg resonerer med uhyggelige strygerangementer, tætte vokal harmonier, mystiske skalaer, der echoer fra en anden verden, spøgende sangtekster, der viser forfald af den vestlige civilisation, alle filtreret gennem Mold of folk-rock. Alt skal ske igen.

 

Elinborg

ELINBORG er en sanger / sangskriver fra Færøerne, hun har udført og skrevet musik siden hun var et lille barn. Hun blev født og opvokset i Færøerne i Syðrugøta med en befolkning på omkring 430 mennesker. I 2015 udgav hun sit første EP album med fire sange på hendes modersmål. Hendes stemme og sjælenære sange går direkte igennem marv og ben og lader en tilbage med en oplevelse af de helt unikke.

 

J. FEN HAPENS

Snedige melodier, legesyge instrumenteringer og en bastant musikalsk bagage, sætter en skarp dagsorden, når den Helsingoranske indie-pop gruppe J. Fen Hapens, formidler lyrik om hjerter og smerter i en solid ramme af guitarrifs, der kunne være inspirere af kunstnere som Mother Lewinsky og Metronomy.

MAGNUS TEMPELS

Ung fremadstormende sangskriver med hjerte og talent.