SortenMuld

Det er med stor glæde at vi i år har muligheden for at opleve Sorten Muld i skoven. De har Med deres blanding af skandinavisk folkemusik og Electronica defineret genren folktronica. Det har givet dem to priser ved Danish music Awards og skabt en nærmest kultlignende status omkring det Århusianske band. Vi glæder os til at opleve at deres magiske univers går i symbiose med Nordsjæl.

Watch Sorten Muld

Har taget deres folkemusiske sangskat og lavet heavy arrangementer ud af det. De er med deres energiske og medrivende koncerter blevet et af de helt store livebands i sverige. Spænd danseskoene og gør klar til en energiudladning af dimensioner når Hoven Droven indtager Skoven.

Watch Hoven Droven

HovenDroven

Hajk

Vi er så edderspændt glade for at få chancen for, at præsentere de her unge fremadstormende nordmænd, som de sidste par år har rejst verden tynd for spille deres melankolske, grov-svingende og poetiske pop.

Watch Hajk

Enhver, der allerede har haft mulighed for at opleve en præstation af Svavar Knútur, vil huske det i lang tid. Hans forestillinger er en følelsesmæssig rutsjebane mellem tårer og griner. Han tager dig ind i hans magiske verden og vil ikke lade dig gå så hurtigt.
Svavar Knuturs koncerter har været meget roste, både i islandsk og international presse og vi er utrolig stolte af nærmest at kunne kalde Svavar for Nordsjæls helt egen huskunster. Alt gik op i en højere enhed sidst han stod i skoven og mon ikke magien opstår igen?

 

SvavarKnútur

Watch Svavar Knútur

MirjaKlippel

Mirja Klippel er en finsk singer-songwriter, som forener vildskab, poesi og melankoli i smuk og intensiv musik. Luk øjnene og lad dig rive med.

Watch Mirja Klippel

Nordsind er ikke for alle og enhver, ej heller til alle tidspunkter; det kræver ro og eftertænksomhed at forstå bandets porøse soundscape. Rene guitarstrøg, flimrende støj og pludselige blast beats danner grundlaget for Nordsinds atmosfæriske efterårsrejse. Det smukke blandes med det grimme, helt uden vokal. Uanset hvad du synes om deres univers vil Nordsind være en oplevelse du sent vil glemme.

Watch Nordsind

Nordsind

MelonMonday

Vi har i vores lokalområde fundet en lille usleben diamant. Deres dejligt simple lydunivers og fine sange passer perfekt ind i skoven. Det er en fornøjelse at lade dem åbne Nordsjæl 2019