Hvor?

Hammermøllen – Bøssemagergade 21, 3150 Hellebæk

Hvornår?

Indgangen åbner lørdag d. 4. september kl. 14.00 og du vil ved indgangen få ombyttet din billet til et festival armbånd – NB. Man skal have et armbånd på for at opholde sig på festivalpladsen.

Transport

Nogen går, nogen cykler, nogen tager deres bil (hvor de selvfølgelig tager nogen med). Og rigtig mange kommer med toget, der ruller lige til døren.
Programmet starter kl. 14.00 og du kan tage tog fra Helsingør til Hellebæk station.

Festivalen slutter kl. 23.30 og der vil køre et tog fra Hellebæk station mod Helsingør

Hvis du kommer i bil op ad Bøssemagergade kan du parkere på marken til højre for Hammermøllen – Parkering på eget ansvar – parker hensynsfuldt så alle kan komme ind og ud igen.
Du kan også cykle den dejlige tur langs vandet – der er ca. 5 km fra Helsingør til Hellebæk.

Uden mad og drikke…

På pladsen er der et begrænset antal borde og bænke så tag gerne et tæppe eller andet at sidde på med. Du må ikke medbringe mad og drikke på pladsen – Det kan dog købes i rigelige mængder på festivalpladsen.

Samarit/Førstehjælp

Skulle du få brug for en samarit/førstehjælp så henvend dig ved indgangen.
Velkommen i den grønne skov…
Vi skal efterlade de skønne områder pinligt rene, så vi opfordrer alle vores gæster til, at samle skraldet sammen – På forhånd tak

Sol, blæst, sand og vand…

Hvis du har brug for at komme lidt væk fra festivalen. Kan vi anbefale et smut ned til vandet – under 1 km væk eller en tur ud i den skønne skov – Kohaven har et fantastisk fugleliv og ”vilde” køer. Alt sammen er indenfor rimelig gå afstand.
Vi glæder os helt vildt til at se dig og nyde naturen og musikken sammen.