Skip to content Skip to footer

Årest artister

Greta

Gretas eventyrlige univers vil helt sikkert smelte smukt sammen med skoven og lyset på Nordsjælland, hvor det visuelle og lydæstetiske er tæt sammenspundet. Hun tager os med ind i verdener, hvor det velkendte blander sig med det fremmede og udfordrer forståelsen af den nordiske lyd, pop og popkunst. Universet er båret af nostalgi og inspireret af fremtiden. Hun elsker 80’er synths og elektroniske grooves. I kunstfærdige popbobler lever hendes imponerende og lyse vokal, mens tyngden mærkes i hendes tekster om eksistentielle tanker, livets indre og ydre modsætninger, lys og mørke. Vi glæder os!

KATINKA BJERREGAARD/ & Simon Ask

Der er sket en del, siden Katinka i 2015 hjemtog sejren i DR’s talentkonkurrence KarriereKanonen med sine simple og iørefaldende popsange. Otte år senere fremstår hun ikke alene som en af dansksproget poprocks mest originale stemmer – både som sanger, sangskriver og tekstforfatter. Ved siden af Katinka, står hendes faste samarbejdspartner guitarist og producer Simon Ask, som udover samarbejdet i Katinka Band, også har udgivelsen ’Jagten på det gode Menneske’ bag sig. Kombinationen af Katinkas karakterfulde og upolerede stemme som synger sine poetiske tekster om egen usikkerhed, stormende kærlighed og knusende hjertesorg og Asks indlevende guitarspil får følelserne til at stå knivskarpt hos modtageren.

Lea Eyðbjørg

Dansk-Færøske Lea Eyðbjørg er en kunstner, der mesterligt blander sårbare, varme vokaler med en sanselig og følsom lyrik. Hendes første single, "Blå Nætter", skabte hurtigt opmærksomhed og Hendes musik, kendetegnet ved introspektive ballader og melankolske "crying-on-the-dancefloor" popmelodier, udforsker følelsernes kompleksitet, især dem, der findes i ung kærlighed og i hverdagsmennesket. Hver sang, hun skaber, er en rejse gennem personlige refleksioner og fælles menneskelige oplevelser. Med en blanding af ydmyghed og selvsikkerhed ligger Leas kunstneriske styrke i hendes evne til at fremkalde stærke følelser, hvilket gør hende til en markant og genkendelig stemme i nutidens musikscene.