Teitur

Den færøsk fødte Teitur Lassen er efterhånden en erfaren herre på den nordiske musikscene. Med to Danske Grammy Awards, over 1000 koncerter og 8. studiealbums i bagagen, har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Teitur debuterede i 2003 med “Poetry & Aeroplanes”. Gennem tiden er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau steget, og senest har han udgivet EP’n “Modern Era”. Vi glæder os ualmindeligt til at Teiturs Magi smelter sammen med Nordsjælen

Lyt

Blue Foundation

Blev dannet i London af danske Tobias Wilner. Det særegne og umiskendelige ved Blue Foundation opstår i mødet mellem de to stærke bagmænd, Bo Rande og Tobias Wilner. De har hver deres indfaldsvinkel til musikaliteten, uden at miste den fælles interesse for at skabe iørefaldende pop-melodier. Blue Foundation har opnået stor international succes med deres drømmende og filmiske lyd, der efter vores opfattelse har en helt klar tråd til en Nordisk tone der passer ind i skoven på Nordsjæl.

 

Lyt

Ella Sandberg

Svenske Malmø-baserede Ella Sandberg debuterer med en sang, der dufter af artister som HAIM og Birdy.

Det lyder komplet, indlysende og inspireret med et stænk af Norden. Bred og kraftfuld, men alligevel skrøbelig og dynamisk, med sangen i fokus.

Hurtig og korpop, der leder tankerne hen på store radiosange i 90’erne, samtidig med at produktionen lyder her og nu, 2022.

Ella definerer sin musik som pop, men er lige så meget præget af klassiske sang-baserede genrer som folk og americana 

 

Goss

Goss debuterede i 2016 med singlen ”I Want To Know?????” og i 2017 udkom hans debut EP ”Healthcare”, der fik international anerkendelse af (blandt andre) BBC Radio 1, The Line of Best Fit og CLASH. Siden da er det blevet til endnu en EP, et debutalbum – begge anmelderroste – og en europæisk support tour for Mura Masa og liveshows på blandt andet Roskilde Festival og Heartland Festival. Senest har Goss udgivet singlerne ”Mad Man” (P3’s Uundgåelige), ”Adrenaline”, ”Ocean” og ”Blue” ft. Mercedess, som alle er med på det nye album og som hver især har understreget at Goss har en plads i toppen på den danske musikscene.

Lyt

Marie Swane

Med en solid forankring i det Nordsjællandske er vi stolte over at kunne præsentere Marie, der med sin spritnye plade, leverer en hudløst ærlig og oprigtig rejse igennem hendes univers.

Man skal gå fra forstanden for at komme til fornuft” lyder ordene til åbningsnummeret på
Marie Swanes nye album, Swanen er landet. Albummets 9 nye sange er vævet sammen af
benhårde erfaringer, røvture og retorisk kræs, der bliver leveret med artistens stærke vokal
og et stjernespækket ensemble af danske musikere i ryggen.

 

Lyt

KLØVER

De lokalt forankrede talenter fra Kløver giver dig et nyt bud på, hvordan dansksproget musik kan lyde. Med deres opløftende pop melodier og levende tekster er der lagt i ovnen til en solid fest i skoven!

KURS

Unge fremadstormende musikere med et solidt velspillet og velskrevet sangunivers. Vi glæder os til at præsentere dem for jer i skoven.